lauantai 18. elokuuta 2007

sanojen tanssia

Kokemus on olla kymmenettä päivää ja yötä ilman alkoholia. Minulle alkoholin käyttö on tapa, joka auttaa pyrkiessä rennompaan ajan kulkuun. Kuitenkaan en ole menettänyt mitään. Aktiivisemmaksi fyysisesti olen tullut. Kaupassa käyminen käy paradoksaalisesti enemmän kukkaron päälle sillä sisimmässäni pyrin monipuoliseen ravintoon. Alkoholista tämä onnistuu
siirtelemällä mielikuvitusta.

Kaikki maksaa myös shamanistisessa mielessä. Uskon luonnon tuotteiden maksavan sille, joka niistä pyytää epäreilua hintaa. Reiluun hintaan kuuluu kustannukset, jotka johtuvat lopputuotteen elinkaaresta. Asiat pyörivät vaikka ihminen haluaa toteuttaa lyhyen fyysisen elämänsä aikana fyysisyyttä. Onneksi tekniikan kehittyessä hengentuotteiden siirtyminen helpottuu. Meidän tulee maksaa koneistosta, jota käytetään. Hengentuotteet ovat aktiivisen koodin reakointia ympäristön kanssa muodostaen ajallisen illuusion eli median. Se on kaikille halukkaille vapaata, jos haluamansa löytää tarjonnan seasta. Uusi sukupolvi on edeltäjäänsä askeleen edellä etsinnän tarkkuudessa.

Mistähän johtuu, jos katson lehdestä ulkomaalaisen naisen kuvaa käy suomalaisen naisen ääni soimaan päässäni? Ääni on tuttu vuosien takaa. Ehkä on kyse sydämen asioista, ehkä ei. Välillä tuntuu, että moni on tullut sokeaksi totuuden kirkkaudesta, vai kaivaako ihminen hautansa eläessään luullen, että fyysisen kuoleman koittaessa yksilön elämä on ohi? Mitä jos ihminen on vain toisen elinmuodon unelma? Muistan lukeneeni shamanistisen, ajatelman. Ihminen on delfiinejen laulu.

Shamanismi

Ei kommentteja: