perjantai 24. elokuuta 2007

elämää anti-viruksena

Näin unessa tapauksen, jossa laitteistoani sisältöineen oli kopioitu. Välineien kopiointi ei minua haittaa eikä sisällön kopiointi jos sisältö on vapaata mediaa tai työkaluja, mutta koska kyseessä oli tahallinen ilkivalta toimin vahvasti. Ensin menin paikalle, jossa tietovaras oli, ja tämä käyttäytyi jopa ylpeilevästi. Pieksin tämän tietovarkaan, jonka jälkeen hajoitin laitteiston, jolla varkaus oli suoritettu. Perustelen toiminnan sillä, että kipu voi olla tosi myös unen kautta. Kaikki ovat joskus nähneet painajaisia jotka vaikuttavat myös tosielämään pelkoina ja tilanteita karttavana käytöksenä. Kyseessä on ilmainen opetus tietovarkaalle, joka luulee pysyvänsä suojattuna vastatoimilta. Kenties äidinrakkauden suojaamana. Asiat kehittät ja omaksi laskemansa vastarakkaus on aktiivisesti hoidettuna enemmän kuin äidinrakkaus. Se, jonka äidinrakkaus voittaa sitkeydellän ja pysyvyydellään häviää se puolisonrakkaudelle hetkellisessä vahvuudessa. Isän rooli on olla äijä tai ukko, joka opettaa ja sallii tarpeelliseksi katsomansa määrän kantapään kautta oppimista. Tähän liittyy alitajunnan nykäisy, jollon nuorella ihmisellä on näppylöitä ja puhutaan murkuista. Sain itse tästä ilmavaivoja ja muutaman yskän puuskahduksen kunnes nousin sängystä ylös. Vain ilmavaivat jäivät. *prööt* Laitteiston hävittäminen auttanee pelinsä hävinnyttä ymmärtämään ettei edes ikkunaostoksia kannata tehdä turhaan.

Yksilön on turha ammentaa energiaa itsestään esimerkiksi masturboimalla. Sillä kannattaa ennemmin antaa empaattinen lahja tärkeäksi pitämälleen asialle täydessä ymmärryksessä. *vinkki miehille* Tytöt rakastavat timantteja, koska timantit symboloivat elämän jatkuvuutta johon heidän kehonsa voi osallistua. Luonnollisesti he kokevat olevansa avainasemassa. Mielestäni on itsestään selvyys, että vasempaan käteen kuuluu vihkisormus, taikuus ja nautintoaineet.

Ymmärtääksemme vihkiseremonian lyhyessä muodossa. Siinä sanotaan miehelle ja naiselle tahdotko, ja annetaan liiton symboliksi sormus. Taikuus on tahdosta kiinni ja tahto on kiinni kokemuksista. Kokemukset taas ovat kiinni yöstä ja päivästä sekä aktiivisesta hakeutumisesta. Oikean käteen kuuluu asioita, jotka tukevat ydessäolemista fyysisesti. Eli paljon on tahdon esille tulemisesta kiinni. Kaiken voi saada, mutta tuen tyytymistä naiseen, ja asioiden ajatuksellista liittämistä naiseen. Jäljelle jää egon painintaa, jossa kannattaisi toimia yleishyödyllisesti pitäen huolta omista asioistaan johon tietysti kuuluu ystävien auttaminen, sillä ketju on yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki. Tämä ketjuni kanavoi mieleni usein tilanteisiin, joissa on toimittava, joten olen osa elinvoimaa en kuka tahansa.

Ei kommentteja: