lauantai 21. helmikuuta 2009

jäinen mäki

Piti laskea mäkeä liukurilla. Mäen yläpuolella arvioin, että alastulorinne ei riitä. Niinhän siinä kävi, että laskin jäistä mäkeä parhaani väistellen hiekoitusta. Ohjasin matkalla tyttären paremmin luistavalle polulle vaikka tytär ujosti tarjoamaani läheisyyttä. Tyttären äiti oli sanonut, että laskisin tämän tyttären kanssa, joten halasin tarjoten tukea ja turvaa. Tiemme erkanivat vauhdin kiihtyessä. Otin jalat edellä vastaan aidan joka tuli vastaan mäen loppuessa. Onnistuin saamaan myös pikkuveljeni ottamaan aidan jalat edellä vastaan. Palautin taikinamöykyn tyttären äidille ja hyppäsin pää edellä kivikkoon josta nousin elävänäkuolleena ylös. Oloni oli elävä. Tarkoituksenani oli palata katsomaan millaista elämä olisi haaran vasemmalla puolella. Jalkojani kutitti symbolisena kiirastulena. Irvistin Sakarille kummelin vitsin kirvoittamana, koska halusin rauhaa. "Tuomionpäivä, tuomionpäivä, on Sakarin nimipäivä" Heräsin ja huomasin vasemmassa reidessä olevan palovamman vuotavan.

lauantai 14. helmikuuta 2009

Kodekit

Tuli kokeiltua VLC playeriä ja Mplayeriä sun muita, eikä mikään tuntunut toimivan haluamallani tavalla. Päivitys oli onneksi saapunut K-lite codec pack:n 12 päivä ja se korjasi ongelmani Windows 7 tekstitysten kanssa. Katsoin elokuvan Rocky Balboa joka herätti tunteita tuttuun tyyliin.

torstai 12. helmikuuta 2009

Kilju

Hitsin paljon turhaa liitetään kiljuun. Ajattelin tehdä kotitekoista, ja katselin mitä netti suoltaa. Pari käytännön vinkkiä:
1. Astiat voi desifioida astianpesuaineella ja pesuharjalla, perkele.
2. Käymisen pysäyttäjää tai kirkastajaa ei tarvita koska kilju käytetään kunnes hiiva kuolee ja painuu pohjalle.
3. Hiivan määrä lisääntyy käydessä, ja turbohiivan sisältämät mineraalit auttavat käymistä. Eli sitä voi surutta käyttää paketin kyljessä lukevan ohjeen mukaan.

Mietin reseptiä johon lisään:
5 suurta omenaa viipaloituina
4kg panimosokeria
1-2kg taloussokeria
24 litraa vettä
+paljon rakkautta Ei se niin vaikeaa ole!

Lopetin BattleKnight pelin pelaamisen vastalauseena addiktio pelaamiseen.

keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Vauhtia

Näin unessa taistelua. Sijoitin joukkoja heittämällä ilmasta. Olin ilmeisesti elävä helikopteri. Örkki muuttui hobitiksi ennen kuin ehdin hyökätä. Kiihdytys ajoissa dragster kiihtyi funnycar:ia hitaammin, mutta voitti varttimaililla loppunopeuden ollessa 3 kertaisesti dragsterin hyväksi. Tämän jälkeen autofirmojen promootiotilaisuudessa riitti naiskauneutta ja sukukirjojen nimeksi tuli kiltakirjat. Aki ei tukenut unessa venttiiliohjausta.

tiistai 10. helmikuuta 2009

Voimalinja

Juttelin netissä, ja huomasin tyypillisen reaktion asioiden kieltämisestä. Sain ilmoituksen suoriutumisen tarpeesta ilman perustelua. Miksi on ihmisille vaikea hyväksyä että tunteet eivät välity katseen kautta vaan tarvitaan mielentyötä, jota joskus kutsutaan aivokemiaksi. Pornograafiseen ajatelmaan vastaan tähdissä olevan tähtiainesta. En rupea puistokemistiksi, mutta vapautunut asenne myy lippuja pidemmille mielenmatkoille.

maanantai 9. helmikuuta 2009

Vuosi 2009

Vanha blogini on vielä toimintakunnossa. Olin jo unohtanut idean. Kirjoitan jotain nykyisestä elämästäni. Tietokoneelle uutta materiaalia hankin lähinnä torrenttejen avulla. Lisäksi käytän UseNext-palvelua dataamiseen, luen google-syötteenlukijaa käyttäen uutiseni, käytän facebookkia olemattomassa sosiaalisessa elämässäni ja pelaan peliä http://s5.battleknight.co.uk Sixth Sense järjestön johtajana. Elän unissani parempaa elämää.