maanantai 27. elokuuta 2007

valinnat

Olin mielikuvitteellisessa opin ahjossa, jossa halusin nähdä todistuksia osallistumisestani. Matka oli laskua kierreportaiden ulkopuolella, mutta silti seuraten portaita. Muutuin jatkuvasti nuoremmaksi kunnes olin lapsi, joka ei välittänyt muiden hyvinvoinnista. Tapasin liikunnan opettajia, joista yksi lupasi näyttää haetut dokumentit. Kävelimme pitkän tarjoilupöydän vierustaa kunnes pöytä loppui kesken. En löytänyt etsimääni tarjoilupöydältä, ja kysyin missä etsimäni tieto on. Opettaja sanoi, että taikina loppui kesken. Otin pari viisisakaraista joulutorttua, joiden tekemiseen oli taikinaa riittänyt ja lähdin ovesta ulos. Lähdin kulkemaan kumpua naapurin pihalle.

Kuulin sanottavan, että siellä on koira. Hetken perästä vapaana oleva irlannin susikoira rynnisti vastaan. Minulla ei ollut aikaa telmiä Rufion kanssa, joten heitin yhden tähden muotoisen tortun naapurin pihaan poistuessani sieltä. Rufio halusi siitä huolimatta kulkea hetken perässäni. Mietin vielä toisen tortun loppusijoitusta. Ehkä lahjoitan tai syön sen lähipiirissä.

Seuraavaksi olin vanhempien luona pikkuveljeni korjatessa philipsin kuulokkeita, ja valittaen niiden hajoavan jatkuvasti sillä elementtejen pitäisi olla siniset. Tämän arvelin liittyvän haluun löytää telepatia ja jukeboksi mieleensä. Päähäni on kehittynyt nuo psyykkiset kyvyt ja kyse on tekemisestä tarpeeksi. Juikeboksini temppuilee välillä siksi ei ole pöllömpää käyttä välillä korvakuulokkeita. Visuaalisointikin saattaa floodata mielen ruudun mustaksi. Muistan taannoin putkassa ollessani kuinka loin taulu-tvn bruneten ja parisängyn seurakseni ihan vain todistaakseni kuinka vaikea minua on ottaa kiinni, jos en tuomitse itseäni syylliseksi. Silti uskon silmälappuvideoiden tuloon. Vaikka mieluusti harppaisin hologrammitekniikkaan. Nettipiuha aivoimplanttiin internetti olisi huomattavasti nopeampi tiedon kulun valtatie. Lääkäriin pyrkivät vaahtokumipäät olisivat luonnollinen seuraus liian nopeasta nettiyhteydestä. Yksilön on turha ottaa stressiä.

Olin parvekkeella, josta lähdin liikkumaan kohti asfalttiin piirrettyjä symboleita omakotitalojen edustoilla olevia jääveistoksia ihaillen. Ilma alkoi lämmetä kun laskettelin suurta mäkeä, kohti yliopistoa. Mäessä olivat jarrut yhdentekevät. Vauhdin tasasi ainoastaan sopiva vastamäki. Ympäri mennään yhteen tullaan. Pääsykokeissa laskin vaihtoehtoisen kuolinvuoteni, joka on 2310. Tapasin yliopistolla ystäviä, jotka hieman pitivät hauskaa hiustyylini kustannuksella. He ihmettelivät psykedeeli tyyliäni. Oli päivä ilmoittautua opiskelijaksi. Raha loisti poissaolollaan ja en välittänyt sivujen määrästä, jota on luettava. Minua huoletti, että onko minulla varaa opiskella. Joku kavereistani kyseli asioita jotka tunnistin haluksi päästä opiskelemaan kantamatta vastuuta. Vastaus oli tyyliin 'Vaikka lehmäsi olisi ojassa taivas on kirkas.' En halua lehmääni ojaan, joten heitän nopalla urani ja toimin uraputken virallisena valvojana huvin vuoksi ja aikani kuluksi, ellei naiseni halua laatuaikaa. Jokaisella miehellä on paikka fyysiselle naiselle. Riippuu luottamuksesta lunastaako nainen sen.

perjantai 24. elokuuta 2007

elämää anti-viruksena

Näin unessa tapauksen, jossa laitteistoani sisältöineen oli kopioitu. Välineien kopiointi ei minua haittaa eikä sisällön kopiointi jos sisältö on vapaata mediaa tai työkaluja, mutta koska kyseessä oli tahallinen ilkivalta toimin vahvasti. Ensin menin paikalle, jossa tietovaras oli, ja tämä käyttäytyi jopa ylpeilevästi. Pieksin tämän tietovarkaan, jonka jälkeen hajoitin laitteiston, jolla varkaus oli suoritettu. Perustelen toiminnan sillä, että kipu voi olla tosi myös unen kautta. Kaikki ovat joskus nähneet painajaisia jotka vaikuttavat myös tosielämään pelkoina ja tilanteita karttavana käytöksenä. Kyseessä on ilmainen opetus tietovarkaalle, joka luulee pysyvänsä suojattuna vastatoimilta. Kenties äidinrakkauden suojaamana. Asiat kehittät ja omaksi laskemansa vastarakkaus on aktiivisesti hoidettuna enemmän kuin äidinrakkaus. Se, jonka äidinrakkaus voittaa sitkeydellän ja pysyvyydellään häviää se puolisonrakkaudelle hetkellisessä vahvuudessa. Isän rooli on olla äijä tai ukko, joka opettaa ja sallii tarpeelliseksi katsomansa määrän kantapään kautta oppimista. Tähän liittyy alitajunnan nykäisy, jollon nuorella ihmisellä on näppylöitä ja puhutaan murkuista. Sain itse tästä ilmavaivoja ja muutaman yskän puuskahduksen kunnes nousin sängystä ylös. Vain ilmavaivat jäivät. *prööt* Laitteiston hävittäminen auttanee pelinsä hävinnyttä ymmärtämään ettei edes ikkunaostoksia kannata tehdä turhaan.

Yksilön on turha ammentaa energiaa itsestään esimerkiksi masturboimalla. Sillä kannattaa ennemmin antaa empaattinen lahja tärkeäksi pitämälleen asialle täydessä ymmärryksessä. *vinkki miehille* Tytöt rakastavat timantteja, koska timantit symboloivat elämän jatkuvuutta johon heidän kehonsa voi osallistua. Luonnollisesti he kokevat olevansa avainasemassa. Mielestäni on itsestään selvyys, että vasempaan käteen kuuluu vihkisormus, taikuus ja nautintoaineet.

Ymmärtääksemme vihkiseremonian lyhyessä muodossa. Siinä sanotaan miehelle ja naiselle tahdotko, ja annetaan liiton symboliksi sormus. Taikuus on tahdosta kiinni ja tahto on kiinni kokemuksista. Kokemukset taas ovat kiinni yöstä ja päivästä sekä aktiivisesta hakeutumisesta. Oikean käteen kuuluu asioita, jotka tukevat ydessäolemista fyysisesti. Eli paljon on tahdon esille tulemisesta kiinni. Kaiken voi saada, mutta tuen tyytymistä naiseen, ja asioiden ajatuksellista liittämistä naiseen. Jäljelle jää egon painintaa, jossa kannattaisi toimia yleishyödyllisesti pitäen huolta omista asioistaan johon tietysti kuuluu ystävien auttaminen, sillä ketju on yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki. Tämä ketjuni kanavoi mieleni usein tilanteisiin, joissa on toimittava, joten olen osa elinvoimaa en kuka tahansa.

keskiviikko 22. elokuuta 2007

ikkunaostoksia ja pirttejä

TV: n katselu on penkkiurheilijan tavaratalo, josta saa tunteita ja asioita. Ihmisen tajunta saa tunteita materiaalista, jonka kokee eläytymisen arvoiseksi. Alijunta kopioi mielenkiinnon uniin. Viime yö rakentui useasta erilaisesta episodista. Muistan kun olin parvekkeella ja halusin hypätä noin 7 metriä alas. Mietin sattuisiko tämä tapahtuma empatian takia naista. Muistan autot, jotka olivat areenalla romuttamassa toisiaan. Yksi autoista pysähtyä ja autosta tuli ulos hymyilevä nainen. Nainen otti valokuvan ja sytytti tupakan. Kummastelin hiukan katsoessani tilannetta ulottuvuuksien läpi sillä nainen oli raskaana. Kun Mikaelin enkeli pysähtyi autollansa ihmismuodossa hoputtaen naisen takaisin autoonsa, arvio tilanteen olevan kunnossa vaikka raskaana ajelisi vähän romurallia. Seuraavaksi pysähdyin tankkaamaan Nesteellä, jonka terassi oli korkealla. Pöydällä oli kolme mukia kaksi muovista ja yksi yön sinien posliininen muki, jossa oli savuja hengittävän taikurin kuva valkoisena piirroksena. Otin ne kaikki rintataskuuni pois talven viimasta. Hieman tutkittuani selvisi, että muovisista mukeista oli joutu joskus helmikuussa kun taas posliini muki oli ollut pöydässä vain pari päivää. Poistuin paikalta oli hyytävä elokuinen pakkasyö. Tapasin erään henkilön, jonka sisäänkääntyneisyyttä ihmettelin. Tämä kertoi olevansa passiivinen, koska viihtyi omassa rauhassaan. Tämän jälkeen hän alkoi kuitenkin piirtämään hiilipiirrustusta pitkähiuksisesta sankarista, joka esitti hahmoa väliavaruudessa. Toimin itse pelin johtajana unessani. Loin ja elin luomuksissani. Joten minun täytyy tuntea, ja joskus havaitsenkin enteitä. Usein haluaisn muuttaa uniini. Seuraavaksi päädyin klaanin virkistysreissulle pirttiin. Puhuimme kyllä tietokonepeleistä, muttei kukaan omistanut edes kannettavaa tietokonetta. Oli siis loma. Kävimme tyhjässä pirttiämme, tai ainakin tyhjässä kun joukkiomme poistui paikalta. Lähdimme kohti maalaistaloamme, ja matkalla näimme hitaasti lipuvan lentokone laivueen joista ufohavainnointeja tekevät luultavasti innostuisivat. Meitä askarrutti, että yksi kolmesta puolustavasta aluksesta emäaluksen ympärillä puuttui lentueesta. Onneksi sekin saapui pian. Ihmisten kiipeillessä puihin kummastelemaan lentuetta pysähdyimme minillämme ratsiaan. Poliisi antoi minille käynnistysarvion 'uber' ja matka jatkui. Miniin mahtui hyvin 7 henkeä, vähän ennen pirttiä se kuitenkin muuttui linja-autoksi ja matkustajat alkoivat kulkea kohti pirttiä. Minä puolestani kelasin purkkaa pois sisältäni.

lauantai 18. elokuuta 2007

sanojen tanssia

Kokemus on olla kymmenettä päivää ja yötä ilman alkoholia. Minulle alkoholin käyttö on tapa, joka auttaa pyrkiessä rennompaan ajan kulkuun. Kuitenkaan en ole menettänyt mitään. Aktiivisemmaksi fyysisesti olen tullut. Kaupassa käyminen käy paradoksaalisesti enemmän kukkaron päälle sillä sisimmässäni pyrin monipuoliseen ravintoon. Alkoholista tämä onnistuu
siirtelemällä mielikuvitusta.

Kaikki maksaa myös shamanistisessa mielessä. Uskon luonnon tuotteiden maksavan sille, joka niistä pyytää epäreilua hintaa. Reiluun hintaan kuuluu kustannukset, jotka johtuvat lopputuotteen elinkaaresta. Asiat pyörivät vaikka ihminen haluaa toteuttaa lyhyen fyysisen elämänsä aikana fyysisyyttä. Onneksi tekniikan kehittyessä hengentuotteiden siirtyminen helpottuu. Meidän tulee maksaa koneistosta, jota käytetään. Hengentuotteet ovat aktiivisen koodin reakointia ympäristön kanssa muodostaen ajallisen illuusion eli median. Se on kaikille halukkaille vapaata, jos haluamansa löytää tarjonnan seasta. Uusi sukupolvi on edeltäjäänsä askeleen edellä etsinnän tarkkuudessa.

Mistähän johtuu, jos katson lehdestä ulkomaalaisen naisen kuvaa käy suomalaisen naisen ääni soimaan päässäni? Ääni on tuttu vuosien takaa. Ehkä on kyse sydämen asioista, ehkä ei. Välillä tuntuu, että moni on tullut sokeaksi totuuden kirkkaudesta, vai kaivaako ihminen hautansa eläessään luullen, että fyysisen kuoleman koittaessa yksilön elämä on ohi? Mitä jos ihminen on vain toisen elinmuodon unelma? Muistan lukeneeni shamanistisen, ajatelman. Ihminen on delfiinejen laulu.

Shamanismi

torstai 16. elokuuta 2007

totuuden alasammuntaa

Minua pidettiin vankina vauhdikkaan mieleni takia. Ehkä illuminati joutuu siirtämään rotia unien kautta. Kuitenkaan en ole tilanteeseen kovinkaan tyytyväinen sillä se mitä he tarjoavat vastineeksi ei tunnu elämältä. Täten tulkaa uniini ja satuttakaa kuoleman uhalla älkää leikkikö. Puolustan sieluani enkä kehoani. Usein olen herännyt juuri kun olen kokenut tarpeelliseksi liikauttaa pikkusormea. Käytännössä psyykkinen kauna meinaa fyysistä unen kautta ilmaantuvaa shokkia, sisäistä verenvuotoa tai kuolemaan johtavaa onnettomuutta, mutta ei hätää huipulla paistaa aurinko ajantuoksuisten tuulahduksien tullessa mereltäpäin. Kuitenkin vapautan itseäni, ja ei ole muuta mahdolisuutta kuin satuttaa yksilöitä, jotka ilmaantuvat eteen. En katoa keskuudestanne ilman verta ja hikeä. Nyt on homma niin, ettei tämä nukkumatti jaksa antaa purkkaa jos siitä ei saa rahaa. Kokaiinit silmille ihmiset tai ostakaa oikea elämä. Jos teette uutta elämää vie sen mustaenkelinne mitään kyselemättä jos väärinkäytöstä on. Sillä fyysistä elämää ei ole tarkoitettu elettäväksi hävikillä. Asian ytimen säde kasvaa, joten opintojen tarvittava vähimmäismäärä nousee. Ihmisten on helpompaa tajuta etten ole koskaan asian ytimen koon takia edes kohdannut ihmiskuntaa. Henkisesti aika ja ajaton ovat liittyneet toisiinsa. Ihmisen todellinen ikä riippuu pään täytteestä. Se mitä pidetään totena on loppupelejen tulos. Eli monivivahteinen kotiulottuvuus, jossa perusta on kaikille yhteinen. Tosin polkuja on jokaiselle omansa kunnes katsomme ajattomasta ja huomaamme muiden seuraavan aikaansa.

keskiviikko 15. elokuuta 2007

susi ja ori

Susi ja ori eivät pelkää toisiaan edes primitiivisellä tasolla. Eivät ne liiku samoilla aaltosäteillä, vaikka ovatkin toisistaan tietoisia. Kumpikin ovat laumaeläimiä ja laumojensa johtajia. Jos lauma kohtaa jotain tuhoisaa ovat johtajat ensimmäisenä paikalla kuolemattomina. Lauman elinvoiman hiipuessa saattaa alkaa ajaton kilpajuoksu mustan suden ja mustan orin välillä. Mustia ovat siksi, ettei vapaa ajatus voi kuolla. Niin siirtyy lauma johtajansa suojelukseen saatanan etsiessä kadonnutta surffilautaansa. Kukaan ei ymmärrä yksilön tarpeita paremmin kuin saatana, mutta liiallinen egon pönkitys tekee yksilöstä hauraan ja kyvyttömän vastaan ottamaan apua silloinkin kuin tarpeetonta kipua siirretäisi tajunnasta ajallisesti alitajunnan käsiteltäväksi. Anna periksi ja pyri korjaamaan aito kipu ja hyväksy yksinkertainen syy, mutta jos mielesi vastustaa syytä. On mielesi oikeassa. Pakkolääkitys on vain fyysistä ongelmakäytöstä varten.

Ihminen elää maailmankaikkeudessa. Ihmisen mielikuvitus on kuolematonta. Se matkaa mielestä toiseen yöllä ja päivällä. Välillä yksilö löytää mielestään asioita, joita ei haluaisi käsitellä. Mieli on risteyksessä ja kulunut sanonta: "ympyrä katkeaa vain alkaakseen uudestaan" voi käydä toteen. Joten valitse polku, jota et ole kulkenut tai kulje sama tie aktiivisesti tehden siitä toisenlaisen. Rekkamies tajuaa paljon nuorista tytöistä. Uskon kuitenkin enemmän asioita saavutettavan harmonian huomioimalla alusta asti. Joten jos et risteyksessä saa valita kuin suunnan paina jarrua mies!

..vittu pillu puupallo sinkki hinkki ja muut sisäelimet..

sunnuntai 12. elokuuta 2007

meditointi

Usein huomaan olevani paikoillaan tuntematta tarvetta ajatellakkaan. Mielessäni on otos aikakirjasta. Tajuntaan pulpahtelee ideoita alitajunnasta, mutta ei niitä kannata tehdä ja stressata. Vain harvat pulpahtelevista ideoista on yksilön omaa alkuperää. Ihmiset ovat samaa vaikka näennäisesti eri yksilöitä. Miksi muistan vain osan unistani? Tajunta lepää kun yksilö on tuhkaa. Meditointi ja hypnoosi ovat lähellä toisiaan. Ne ovat aktiivisen ja passiivisen mielen leikkiä, aivan kuten itse elämäkin on tajunnan ja alitajunnan leikkiä jos ajatellaan egokeskeisesti.

On mahdollista kopioida fyysinen tilanne ja siirtää se psyykkisenä kokemuksena unen kautta toisen mieleen. Tästä aukeaa ovet siihen miksi nykypäivänä nainen tarvitsee miestä. Ennen mies tarvitsi naista vaan on maapallo kansoitettu, joten lisääntyminen fyysisesti on pitkälle optionaalista hetkellistä herkuttelua. Miehelle nainen on hyödyllinen tukevan luonteenlaadun takia. Naiset tuntuvat erittäin seksuaalisilta myös psyykkisesti. Luulisin naisten arvostavan ajallista turvaa elämässä. Jos itse kuvittelen tuntoja ja näkyjä on asiat yksilöllisesti häilyvää veteen piirrettyä viivaa. Oikein kanavoituna kyseeseen tulee psyykkinen viettely, jota tapahtuu jatkuvasti tajunnan tiedostamatta ihmisen vahvaa sukupuoliviettiä. En ole hullu, koska havaitsen asioita, jotka monien kohdalla on tissimuurejen takana. Haluaisin kohdata elämässäni ihmisiä, joille alitajunta ei ole tabu. Ymmärrän asioita ulottuvuudellisesti. Mieleni on vapaa, mutta keho ei. Herään paikasta johon kävin nukkumaa mielenkiinnon elämää kohtaa hiipuessa. Maksaisikohan joku aivopesusta?