maanantai 23. heinäkuuta 2007

jyrkänne

Olen ollut kipeänä, on kuumetta, kurkkukipua ja nuhaa. Elimistöni valkosolut taistelevat siis bakteeria vastaan. Tämä alkoi kurkkukivulla. Ja nyt varsinkin keuhkojen kutinasta johtuvaa yskää voi hillitä mutamilla konsteilla, kuten itseään pureminen, hengittäessä öniseminen ja nenän kautta yskiminen. Mietinkin olisiko astianpesuaineen juomisesta bakteereja tappavaa hyötyä. En oikein ymmärrä kuinka ihmeessä tulin kesällä vilustuneeksi. Ehkä tämä johtuu läpivedosta, joka on kiusannut kehoani yöllä kehon ollessa heikoilla, koska tajuntani ei ole sitä puolustamassa.

Viime yönä näin pitkästä aikaa suuren jyrkänteen. Tällä kertaa olin lumipeitteisen tunturin laella. ja toinen sivusta oli noin 400 metriä pitkä jäinen jyrkänne. Unessa oli myös yksi kanssani huipulle kiivennyt ja muutama alempaa huuteleva henkilö. Nousu oli vahvasti mielikuvitteista soramontun laitaa. Minun piti päästä jyrkänne alas niinpä aloin liukua selälläni kädet ja jalat levällään x-kirjaimen muotoisena. Jyrkänne loiveni ja jään pinnalle ilmestyi lunta, joka tuiskusi ja hidasti matkaani. Lopuksi jyrkänne näytti pujottelurinteeltä muutaman sulan ja loskaisan alueen kera. Unissani on paljon symboleita, joita kuvaa parhaiten pentagrammi elementteineen. Tytär on maa, äiti on vesi, isä on tuli, poika on ilma ja mieli on kaikki. Itse tulkitsen uniani ja uskon yksilöiden väliseen kommunikaatioon myös valvetilaa syvemmillä tasoilla.


2 kommenttia:

miss kirjoitti...

Ei se mikään bakteeri ole vaan virus. :P

Wereyoda kirjoitti...

Onneksi en koettanut tappaa bakteeria fairyllä! Luotan virustorjuntaani palomuuria enemmän siksi epäilen bakteeria, ja elimistö on taistelemassa vastaan räkä tuotantoineen. Vastasin myös faktaa vai fiktiota tekstin kommenttiin.